Треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, говори пред медиите

...
Треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, говори пред медиите
Коментари Харесай

Ел Маестро: Би се получил интересен разговор с Костов в самолета, но предпочитам да гледам Netflix

Треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, приказва пред медиите преди заминаването на тима от София за Анталия, където ще протече зимния лагер на „ алените “. В първите дни те ще се готвят в курорта Алания, а по-късно ще се върнат до Анталия за довършителния интервал.

Сърбинът призна, че няма нищо значимо, което да се е случило в тима през последните дни и също бе разпитан за обстановката, в която и ЦСКА, и Левски ще пътуват дружно в един аероплан за южната ни съседка.

Ел Маестро призна, че в случай че инцидентно седне до Николай Костов ще се организира един прекрасен диалог, само че желанията на треньора на ЦСКА са да гледа наличие от Netflix.

„ Няма нищо значимо, което да се случи последните дни. Всичко е обикновено. Няма нищо ново. Всяка подготовка опитваме да даваме всичко всеки ден и всяка подготовка. Мисля, че го вършим добре в тези дни в София. Сега следва по-важната фаза в Турция “, стартира Ел Маестро.

„ Пътувам постоянно и пътувам с разнообразни хора, тъй че не е значимо за мен с кой различен отбор пътуваме. Не считам, че ще седим дружно с Костов. Ако стане, ще бъде забавен диалог, само че аз избирам да виждам Нетфликс по време на полета “.

„ Най-важното е всички да бъдат здрави. За моята периодизация е значимо в кои дни играем, а не кой е противникът. Дните не се трансформираха, тъй че това е най-важното. Не знам дали ще има нови в Турция. Не разбирам вашата грижа за новите попълнения. Понякога е скучно да приказваме това толкоз постоянно. Ако нещо се случи, сигурен съм, че клубът ще ви осведоми. Работата ми е обвързвана с много значими неща “.

„ Зависи от страната, в която си треньор за резултатите в контролите. Единствените резултати, които са значими са, когато сезонът стартира против Враца, Черно море и Арда. Това е значимото. На Балканите даже другарските срещи са значими, за разлика от Германия. Това е крепко, защото е по-интересно “, добави сърбинът.

„ Всеки ден опитваме нови неща, само че това е при детайлите. Много фини настройки, а не огромни. Не вършим генерални промени “, приключи Нестор Ел Маестро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР