Треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, даде пространно интервю

...
Треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, даде пространно интервю
Коментари Харесай

Ел Маестро: Назон е в Кипър за прегледи, бюрокрация бави идването на Каранга

Треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, даде просторно изявление след провалянето на тима с 0:1 от Трактор Сази на лагера в Турция. Ел Маестро подчертава, че загубата е неприятна и призна за кадрови проблеми в тима. Също по този начин той подчертава, че Дюкенс Назон е в Кипър за прегледи, а Фернандо Каранга би трябвало да се причисли в идващите дни към тима заради бюрократични аргументи, които го бавят.

Също по този начин Ел Маестро призна, че клубът е покрай това да притегли бранителя на Арда – Мартин Стойчев, като акцентира очакванията си и Иван Турицов да остане напролет на „ Българска войска “.

„ Никога не е добре да губиш, защото ние сме спортен тим и търсим успеха. Ако погледнем възможностите и развоя на мача, в който крайния резултат е абсурден с оглед възможностите, които имахме, изключително през първото полувреме, не трябваше да губим. След това допуснахме трагичен гол “, започва Ел Маестро.

„ Нападателите ни имаха мощност през първото полувреме и сътвориха задоволително положения и бяхме рискови напред. Те са във фитнес недостиг и би трябвало да се усъвършенстват. Поради стичане на обсоятелствата Матиас и Майкъл не са в оптимално положение. Радвам се, че Илиян и Марк получиха игрово време. Хайнц получи травма в глезена и няма да е разполагаем в идващите два-три дни, с цел да се възвърне “.

„ Доколкото знам, Дюкенс Назон сега прави медицински прегледи в Кипър. Надявам се скоро Каранга да се появи скоро. Подписахме с него предходната седмица, само че знаем от началото, че той има някои проблеми с документите си в Бразилия. Очакваме го да се причисли към идващите дни и не се е включил към нас заради бюрократични аргументи. Мисля, че Мартин Стойчев скоро може да заиграе за нас. Следим го от известно време и има страховит капацитет. Смятам, че сме покрай сделката с този състезател “, продължи треньорът на „ алените “.

„ Надявам се Иван Турицов да не напуща тима. Той също е доста добър състезател. Има интерес към него както към всички положителни играчи. Той играе всеки мач при мен и е значим футболист за тима. Днес направихме прекалено много фалове за нашето равнище. Съдиите тук в Турция не са на високо равнище, което основава неодобрение по време на мачовете. Смятам, че би трябвало да се направляваме при дисциплината много по-добре “, приключи Нестор Ел Маестро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР