Треньорът на Царско село Любослав Пенев сподели след драматичната победа

...
Треньорът на Царско село Любослав Пенев сподели след драматичната победа
Коментари Харесай

Любо Пенев: Заслужихме си победата над Ботев Враца

Треньорът на Царско село Любослав Пенев показа след трагичната победа над Ботев Враца с 1:0, че съгласно него разумно неговият отбор е спечелил трите точки.

„ Честитя на момчетата - добър колектив са. Направихме един другарски, а това ни е втори формален мач до момента. Доволен съм от трите срещи до момента и си заслужихме през днешния ден тези три точки. Тома се включи доста добре, само че регистрирам и фактора отмалялост. Това е определящо, защото почивахме два дни по-малко. Това се видя при започване на второто полувреме, само че мисля, че разумно взимаме победата”, стартира Пенев.

„ Имаме осъдени, контузени, а през днешния ден дойдохме с четирима юноши. Това са ни опциите, само че аз не се окайвам. Те упражняват с мен, а Тома заслужи с тренировките си да играе. Част от грешките при нас са поради умората, защото два дни са доста. Спираме дотук, мачът е завършил и в този момент изчакваме да забележим по какъв начин ще се разпредели жребия. Аз в този момент не мога да разясня какво ще вършим идващите мачове и по какъв начин ще играем в бъдеще”, сподели още експертът след дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР