Треньорът на Царско село Антони Здравков има сериозни кадрови проблеми

...
Треньорът на Царско село Антони Здравков има сериозни кадрови проблеми
Коментари Харесай

Драма с COVID в Царско село преди Локо Пд

Треньорът на Царско село Антони Здравков има съществени кадрови проблеми преди днешния дуел. Контузени не престават да са Ален Стеванович и Димо Бакалов, а със подозрения за COVID-19 са двама от най-опитните играчи в състава - Лъчезар Балтанов и Мартин Кавдански.

И двамата футболисти са изолирани, откакто са дали позитивни проби. Може обаче да става въпрос и за неточност в проучванията, защото и двамата са преболедували, а след това и имунизирани.

Предстои през днешния ден сутринта също да се тестват и откакто се видят резултатите ще стане ясно дали ще могат да играят против Локо Пд.

Наказанието на Бандаловски в допълнение утежнява обстановката, а има и още хора с проблеми

„ Действително имам проблеми и с няколко души и до последно не се знае кои от тях ще могат да вземат присъединяване в срещата. Нашата група по принцип не е огромна, само че в този момент се постанова да взимам още юноши, с цел да я попълня. Най-вероятно обаче отново няма да имаме общо 18 души. С наличното обаче ще се опитаме да се противопоставим съществено и да вземем точки. Локомотив е сериозен тим и въобще не се заблуждаваме от мястото им в класирането “, разяснява Здравков пред „ Мач Телеграф “.

Повече детайлности четете в днешния брой на „ Мач Телеграф “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР