Треньорът на Тотнъм Антонио Конте беше очаквано уволнен от клуба.

...
Треньорът на Тотнъм Антонио Конте беше очаквано уволнен от клуба.
Коментари Харесай

Официално: Тотнъм освободи Антонио Конте

Треньорът на Тотнъм Антонио Конте беше предстоящо уволнен от клуба. Италианецът намерено искаше това да се случи, а в последната си конференция приказва скандални неща за клуба и напълно предстоящо беше уволнен. Отделно той отсъстваше близо месец поради интервенция, която не беше толкоз тежка. 
Прочетете още
От клуба оповестиха, че помощникът на Конте - Кристиан Стелини ще води тима до края на сезона. Негов асистент ще бъде Райън Мейсън. 

Очаква се Конте да поеме тим от родната си Италия, а на този стадий най-сериозен любимец наподобява за поста на Симоне Индзаги в Интер. Конте е спряган и за нов ментор на ПСЖ, като отборът сигурно ще освободи настоящия ментор Кристоф Галтие в края на сезона. 

Конте беше отпред на Тотнъм от ноември 2021-а година и върна отбора в Шампионската лига през предишния сезон. 

Сега обаче тимът има едвам 3 победи в последните си 9 мача във всички шампионати и макар, че е на четвъртото място сега много покрай него е Нюкасъл, а Ливърпул е на 7 точки. 

Тотнъм отпадна позорно от ФА Къп, откакто загуби Шефилд Юнайтед, отборът е навън и от Шампионска лига след загуба в осминафиналите от Милан. 

Фаворит за поста на Конте е немецът Юлиан Нагелсман, който беше освободен от Байерн Мюнхен. Очаква се той да заеме поста през лятото. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР