Треньорът на Терънс Крофърд и Крис Юбанк Младши, Брайън БоМак

...
Треньорът на Терънс Крофърд и Крис Юбанк Младши, Брайън БоМак
Коментари Харесай

Арестуваният треньор на Крофърд и Юбанк благодари на затвора за гостоприемството

Треньорът на Терънс Крофърд и Крис Юбанк Младши, Брайън " БоМак " Макинтайър благодари на пандиза в Бирмингам за гостоприемството. Наставникът, беше задържан на летището в Манчестър предишния месец. Макинтайър получи 20-месечна условна присъда, откакто беше задържан за нелегално владеене на оръжие. БоМак беше в Обединеното кралство, с цел да тренира Юбанк за реванша му с Лиъм Смит. Но при опита му да отлети назад за Съединени американски щати, сканирането на багажа му демонстрира, че в него има револвер с пълнител и той е арестуван и упрекнат в " владеене на огнестрелно оръжие " и " владеене на муниции за огнестрелно оръжие без позволение ".

В понеделник Макинтайър се яви в Манчестърския кралски съд, където се призна за отговорен по обвиняванията си и получи 20-месечна условна присъда. Това се случва макар обстоятелството, че по закон за обвиняванията в владеене на оръжие се планува петгодишна присъда затвор, която обаче може да бъде анулирана заради изключителни смекчаващи условия.

След като излезе от пандиза, Макинтайър разгласява своя фотография в Instagram пред постройката на пандиза в Бирмингам с надпис: " Благодаря на пандиза HMP Бирмингам за гостоприемството през петте седмици. Всички надзиратели и пандизчии бяха благи и готини, скърбя, че не можах да остана по-дълго. Но поради изключителния ми юридически екип от Съединени американски щати и Лондон би трябвало да се върна на работа, woooorrrk tiiiimeeee!!!!! ".

В рамките на чуването за изговаряне на присъдата БоМак изслуша редица очевидци в своя отбрана, в това число Крофърд, който пътува до Обединеното кралство, с цел да участва персонално.

Сега двамата се прибират в Съединени американски щати и ще се върне на работа, защото Крофърд има редица благоприятни условия за идващия си дуел след успеха над Ерол Спенс младши, в това число и вероятно да увеличи тежестта си и да се бие с Канело Алварес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР