Треньорът на Струмска слава Владимир Димитров иронично призна, че е

...
Треньорът на Струмска слава Владимир Димитров иронично призна, че е
Коментари Харесай

Треньорът на Струмска слава: Няма да се съобразяваме с никой

Треньорът на Струмска популярност Владимир Димитров иронично призна, че е останал неудовлетворен от терена, умората и други странични фактори след загубата на тима от Хебър Пазарджик.

„ Когато получиш гол в първата минута, всичко, което си възнамерявал като развиване на мача, отива по дяволите. Случи се с нас, много неприятно. Цяло първо полувреме не показахме безусловно нищо от това, което желаех и закономерно първото приключи 0:0. Почва второто полувреме, отново неточност. След това взехме самодейността, имахме обстановки, само че и странични фактори не ни разреши да излезем с достолепие от мача. Не имам предвид съдиите има наблюдаващи – терен, отмалялост, това също са странични фактори”, иронично сподели Димитров.

„ Играем всеки мач да надграждаме, това, че не ни се получава не е прелестно. Надявам се още идващият мач да вземем трите точки. Всеки тим има цели, а ние няма да се съобразяваме с никой. Днес не ни се получи”, приключи Димитров.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР