Треньорът на столичния Септември (София) - Светослав Петров остана много

...
Треньорът на столичния Септември (София) - Светослав Петров остана много
Коментари Харесай

Светослав Петров: Конкурентите да мислят за тяхната си игра

Треньорът на столичния Септември (София) - Светослав Петров остана доста удовлетворен от играта на отбора си при триумфа против Ботев (Пловдив).

" Няма по какъв начин да не съм удовлетворен от играта и успеха. Говорихме се с момчетата, че до момента играхме добре, само че би трябвало и да печелим. Направихме го към този момент в два мача подред. Отборът пораства ", зарадва се експертът.

" Футболистите играят за себе си и се надявам, че някои от тях ще отидат и на по-добри места. Дано Сами (б. а. - Александров) да успее да се наложи в ЦСКА. Красиан Колев има леки психически проблеми, нека не ме слуша в този момент, само че имам вяра, че може да ги преодолее и да има огромно бъдеще във футбола ", сподели още младият треньор.

" Мен ме интересува моят тим, съперниците ни да мислят за тяхната игра. Винаги съм казвал, че нацианалният тим е лицето на българския футбол. Няма да давам препоръки на селекционера Младен Кръстаич, само че когато играят повече млади българи, това е добре за отбора ", добави той.

" Гостуването на Черно море ще бъде един от най-трудните ни мачове през сезона. Изключително почитам Илиан Илиев и Петьо Костадинов. Те са един от тимовете, които играят най-добре вкъщи ", приключи Светослав Петров.
 Септември (София) победи Ботев (Пловдив) с 2:1 в мач от efbet Лига
Септември (Сф) се добра до победа над Ботев (Пд) на разораната равнища на " Васил Левски "

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР