Треньорът на Спортинг (Лисабон) Рубен Аморим бе разочарован след тежката

...
Треньорът на Спортинг (Лисабон) Рубен Аморим бе разочарован след тежката
Коментари Харесай

Аморим: Изправихме се срещу много опитен отбор

Треньорът на Спортинг (Лисабон) Рубен Аморим бе отчаян след тежката загуба с 0:5 от Манчестър Сити в първия конфликт с двата отбора от 1/8-финалите на Шампионската лига. Той обаче призна по-голямата класа на противника и съобщи, че отборът му има още какво да учи.

" Започнахме мача, допускайки ранен гол, само че все пак мисля, че стояхме добре. Манчестър Сити стигна един път до нашата врата и ни умъртви. Ние се надявахме на засада, само че не трябваше да разчитаме на това. След това падна втори гол, само че даже и тогава не бях изгубил вяра. Смятах, че след мача с Аякс тимът към този момент е по-опитен. Трябваше да потърсим поврат в резултата, само че не успяхме, като очевидно към момента имаме преграда в главите си, както бе и против Аякс. Играхме против доста умел тим, който завоюва с огромна разлика ", съобщи Аморим.

" Исках да прегърна играчите си, тъй като те дадоха всичко от себе си. Горд съм от тях и от почитателите, само че не мога да си обясня какво се случи в края. Все отново да не забравяме против кого се изправихме. Явно имаме потребност от още време. Направихме огромна крачка напред спрямо предишния сезон. Сега имаме още един мач, в който да продължим израстването си ", добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР