Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо говори пред медиите преди

...
Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Херо: Спартак няма да излезе срещу ЦСКА като обречен

Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо приказва пред медиите преди мача против ЦСКА.

" Ние сме притиснати до стената, търсим максимума от всеки мач. Да, ЦСКА са любимци и водачи, само че считам, че нашият тим има своите шансове. В никакъв случай не излизаме като обречени.

Мисля, че напрежението ще е и в двата тима. Да, задачите са разнообразни, само че напрежението остава еднообразно, тъй като всеки си гони своите цели.

Досега не съм коментирал съдиите, уповавам се всичко да бъде обикновено и тъкмо, тъй като тук се взема решение ориста на избрани тимове и футболисти. Надявам се всичко да бъде правилно. Не виждам изгода да ги разясня, толкоз санкции съм получавал, а не съм виждал никаква изгода от цялата история.

Най-големите терзания, които имам - реализирането на гола, ахилесовата пета на нашия тим. Играем добре, само че не можем да осъществяваме напъните на футболистите. Кадрово няма по какъв начин да го променим. С тези футболисти, които са тук, с тях би трябвало да излезем от тази обстановка. Според мен техните проблеми са по-скоро психически, като следя даже техните реакции на тренировките като изтърван някое състояние.

Нямам искания от играта на тези момчета. Те играят съвсем на своя най-много. Превъзхождахме тима на Локомотив София, само че загубихме. Напрежението дава отражение. Да не давам образец с тимове като Лудогорец и ЦСКА, макар капацитета и опциите им. Трябва да се опитваме да излезем от това напрежение, тъй като ще го има във всеки един мач до края.

Няма да издавам мощните и слабите страни. Най-силни са ЦСКА на статичните положения. Там би трябвало да се опитаме да намерим уравновесен състав, който да дава отговор ръстово ", сподели той. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР