Треньорът на Спартак Варна – Васил Петров, отбеляза, че е

...
Треньорът на Спартак Варна – Васил Петров, отбеляза, че е
Коментари Харесай

Васил Петров: Яд ме е че не взехме трите точки

Треньорът на Спартак Варна – Васил Петров, означи, че е удовлетворен от неговите футболисти през второто полувреме при равенството 1:1 против Монтана като посетител. Временният ментор акцентира, че и трите точки са били вероятни при визитата в северозападна България.

„ През първото полувреме не стояхме добре и не изпълнихме тактическия план и инструкции. Преминавахме в невисок блок, въпреки да не искахме това, а в междинен блок. Преливането не ставаше. Променихме се радикално през втората част и изглеждахме по друг метод. Яд ме е най-после за ситуацията на Ивей. Яд ме е, че не взехме трите точки “, стартира Петров.

„ Със Септември изиграхме съвършен мач, рикошет и гол. С Добруджа също, в този момент още веднъж допуснахме обикновен гол. Представиха се на равнище запасите. Който желае да влезе в А група, би трябвало да бие и на открито. Без победи на открито мъчно ще станат нещата “, продължи треньорът на „ соколите “.

„ Когато има повече време, се свършва повече работа. Не мога да кажа какви решения ще се взимат, давам всичко от себе си. Все още съм краткотраен треньор и оказвам помощ на клуба, управлението и тима. Ще дам всичко от себе си в тази пауза “, приключи Васил Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР