Треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров похвали характера и играта на

...
Треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров похвали характера и играта на
Коментари Харесай

След 4:2 срещу Кубрат: Енгибар Енгибаров засипа с похвали футболистите и агитката

Треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров похвали характера и играта на футболистите и хореографията на агитката при 4:2 против Кубрат. Както е известно, това бе първа победа на спартаклии през новия сезон в Трета лига – Североизточна група, която бе реализирана дни преди 100-годишния юбилей на клуба.

Ето какво съобщи Енгибаров за „ Петел ”:

„ Огромно отлично за хореографията на агитката ни и поддръжката, която тя оказа на момчетата. Нашите почитатели постоянно са 12-ият ни състезател.

Много съм удовлетворен от това, което показахме. Каквото искахме, го направихме, макар малшанса в завършвашия удар. По-важно е, обаче, че създадохме доста положения. Предвид разликата в класите, бях спокоен за крайния резултат, макар че минахме през тежки интервали в срещата. Да, допуснахме неточности при головете им, само че въпреки всичко в състава са няколко нови футболисти, на които им би трябвало време да се сработят с другите. Имаме и момчета на 19-20 години и е обикновено да позволяват неточности заради липса на опит.

Като се върне Боян Илиев, нещата ще си дойдат на мястото, защото той дава самочувствие на младите и с него в отбрана сме по-солидни и уверени.

Иначе има доста върху какво да работим и занапред ще надграждаме. С времето и от мач на мач ще почистваме слабостите и ще вървим нагоре. ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР