Треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров изрази задоволство, че успели да

...
Треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров изрази задоволство, че успели да
Коментари Харесай

Енгибар Енгибаров: Доволен съм, че всички в групата вече се съобразяват със Спартак

Треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров изрази удовлетворение, че съумели да изпълнят пролетните си цели в Трета лига – Североизточна група.

„ Искахме да стабилизираме тима и всички в групата да се преценяват с него, което бе реализирано. Зимувахме със 7 точки, само че през втория дял направихме това, към което се стремяхме, и в случай че шампионата започваше през пролетта, щяхме да приключим на второ място ”, съобщи за „ Народно дело Седмицата ” Енгибаров. Под негово управление Спартак приключи на осмо място, откакто през  есенния полусезон бе на дъното и на доста точки от осмицата.

„ Добруджа беше с бюджет от 400 000 лв., а ние с пъти по-малко изградихме добър нов тим за тази група. Две от трите ни загуби бяха против добричлии, само че във втората среща ги надиграхме и не ги победихме само поради малшанс. Срещу втория Суворово пък играхме два мача на негов терен, като записахме победа и еднакъв ”, добави Енгибаров.

Специалистът е наясно, че юни ще е тежък месец, защото следва да направи втора селекция, която да върне Спартак в професионалния футбол.

„ Ако прези януари положихме основите на нов тим, в този момент бъдещето ще работи за нас. Работим по селекцията и зная какви играчи би трябвало да притеглим, с цел да сме водещ тим в групата. Целта за сезон 2018/2019 е една. Аз я разгласих от дълго време и смяна няма – желаеме да играем добър футбол, да приключим преди всичко и да влезем във Втора лига ”, сподели още Енгибаров.

В умозаключение той благодари и на почитателите за безрезервната поддръжка: „ Във всеки един мач нашите последователи бяха 12-ият ни състезател, което бе значимо за момчетата, и аз им благодаря. Феновете демонстрираха, че желаят мощен Спартак, който да побеждава, и аз им давам обещание, че ще продължим да работим крепко, с цел да го реализираме. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР