Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след загубата с 0:1

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след загубата с 0:1
Коментари Харесай

Златомир Загорчич: Славия беше по-добрият отбор на терена

Треньорът на Славия Златомир Загорчич приказва след загубата с 0:1 от ЦСКА за Sesame Купа на България. Той показа, че тимът му е бил по-добрият на терена. 

" Днес Славия беше доста по-добрият тим на терена, с доста повече голови положения. За страдание не успяхме да вкараме гол. Направихме една неточност и ни вкараха един късметлийски гол. Гордея се с момчетата. Ние може да се върнем един месец обратно да забележим какво беше положението на тези футболисти. Ще оправим нещата в лагера в Турция. 

Изиграха страховит мач. Казах пред всички, че съм доста удовлетворен и се гордея с тях. Роберто беше централен нападател в школата на Славия, Галин и Стоев могат да играят на тази позиция. Играхме с трима нападатели, които си сменяха позицията. Това е нещо обикновено. Трябва ни един голаджия, който да помогне. Ще забележим на полусезона да вземем нещо, което е забавно. Със сигурност ще е по-добре за Славия. 

Искам да виждам това, което видях в двата мача против ЦСКА и този с Лудогорец. Отиваме във Варна за трите точки ", съобщи Загорчич. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР