Треньорът на Славия Иван Колев бе доволен след победата на

...
Треньорът на Славия Иван Колев бе доволен след победата на
Коментари Харесай

Иван Колев: Раздадохме се и показахме класа

Треньорът на Славия Иван Колев бе удовлетворен след успеха на неговия тим над Арда с 1:0 в мач от efbet Лига. Специалистът регистрира себераздаването на своите играчи, както и настоя да имат вяра в личните си благоприятни условия.

" Много съществени поздравления за нашите футболисти. От една страна се раздадоха, а въпреки това на моменти демонстрираха и майсторство. Надявам се към този момент да са разбрали, че имат благоприятни условия и в случай че продължат по този начин да работят, да осъзнаят, че това е пътят ", стартира той.

" Трябва да разберем, че е време да осъществим дилемите, съобразени с нашите благоприятни условия. Това е най-важното. Играчите се бореха и играеха, а този гол на Тони Тасев бе като венец на напъните и това ме зарадва ", добави треньорът на Славия.

" След травмата на Вуцов се опитахме малко преждевременно да го вкараме в състава, само че не е подготвен още и е доста рисково. Ще забележим след паузата дали ще е подготвен, значима е подготовката му. Виждам всеки ден нови неща, само че по-важното е, че играчите работят доста съществено и по този начин би трябвало да не престават ", приключи Иван Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР