Треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар похвали Маркъс Рашфорд преди

...
Треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар похвали Маркъс Рашфорд преди
Коментари Харесай

Треньорът на Севиля: Рашфорд е сред най-добрите

Треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар похвали Маркъс Рашфорд преди реванша с Манчестър Юнайтед в Лига Европа. Наставникът обаче съобщи, че стилът на севилци няма да се промени без значение дали англичанина играе или не. Днес стана ясно, че Рашфорд е възобновил тренировки с " алените дяволи ", след травмата в мача с Евертън.

" Рашфорд е един от най-хубавите играчи сега, само че ние няма да променим мисленето си или стилът ни, в взаимозависимост дали играе или не ", разяснява Мендилибар на конференция преди конфликта от Лига Европа в четвъртък вечер.

" Трябва да мислим за нашата си игра, почитаме съперника, само че не е нужно да мислим за избрани играчи. Ако той играе, значи е подготвен, в случай че не играе - то различен класен футболист ще е на неговото място ", добави той.

" Ако би трябвало да бъда почтен, утрешният мач няма да е елементарен. За мен шансът е 50-50. Вярно е, че почитателите ще ни оказват помощ, само че на терена ще бъде 11 против 11 играчи ", показа още треньорът на Севиля.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР