Треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар имаше повод да се

...
Треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар имаше повод да се
Коментари Харесай

Мендилибар: Когато дойдох, клубът бе в труден момент, а сега е на върха

Треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар имаше мотив да се похвали с огромния триумф, който реализира отпред на клуба. Той пое тима в сложен миг, когато се бореше за оцеляването си в Ла Лига, а в този момент го изведе до успех в Лига Европа, побеждавайки Рома с дузпи на финала. Той имаше мотив за горделивост от постигнатото.

" Когато излезем във почивка, ще си спомняме какво постигнахме през днешния ден. Започнахме мача неприятно, до момента в който противникът изглеждаше удобно на терена. През второто полувреме направихме промени, само че бе мъчно. В продълженията нищо не се случи, само че извадихме шанс при дузпите. Монтиел трябваше да бие петата дузпа, само че променихме реда. Това бе решено от играчите ", призна Мендилибар.
 Севиля за седми път е господарят на Лига Европа, Рома на Моуриньо потъна в сълзи след дузпи Севиля за седми път е господарят на Лига Европа, Рома на Моуриньо потъна в сълзи след дузпи
" Щастлив съм, че съм тук. Когато дойдох, клубът се намираше в сложен миг, а в този момент спечелихме трофей. Направихме нещо хубаво, което може да има позитивно въздействие за клуба в бъдеще. Когато те ни означиха, си помислих, че ще е мъчно да им отвърнем. Изравняването обаче пристигна бързо през второто полувреме и това ни даде сили да продължим да се борим до края на мача. Да биеш дузпа на подготовка и пред 60 хиляди души има огромна разлика. Не бяхме упражнявали за никой от предходните кръгове. Просто имах вяра на хората, на които заложих ", добави експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР