Треньорът на Септември - Славко Матич, даде интервю за Gong.bg,

...
Треньорът на Септември - Славко Матич, даде интервю за Gong.bg,
Коментари Харесай

Славко Матич: Задавах много въпроси на Гуардиола, Фъргюсън, Моуриньо и Шави

Треньорът на Септември - Славко Матич, даде изявление за Gong.bg , в което разкри любопитни детайлности от своята кариера. Той показа, че е имал шанса да се учи и задава много въпроси на Гуардиола, Фъргюсън, Моуриньо и Шави по време на престоя си в Катар. Матич похвали младите футболисти на Септември, като съобщи, че част от тях са бъдещето на българския футбол.

Той сподели още, че Валери Божинов е легенда на българския футболи и с качеставата и опита, които претежава, е доста потребен на младите играчи на Септември.

" Бил съм треньор на пет континента. В Катар имах шанса да се изучавам и да задавам много въпроси на Гуардиола, Фъргюсън, Моуриньо и Шави, който по това време беше футболист. Това се случи чрез Бора Милутинович. Знаете какъв брой голямо име е във футбола. той е мой монтор. 

Септември разполага с млади и доста качествени футбололисти. Казах им, че имат шанса, че са попаднали в този клуб. Както споделя Румен Чандъров - дава им се сцена. Част от нашите футболисти са бъдещето на националния тим. Валери Божинов е лагенда на българския футбол и доста им оказва помощ.

Разговарях със Саша Илич и Младен Кръстаич, откакто пристигнаха в България, съобщи Матич.

Цялото интерю на амбициозния ментор може да чуете и видите във видеото.  

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР