Треньорът на Септември Сф Славко Матич е делил една съблекалня

...
Треньорът на Септември Сф Славко Матич е делил една съблекалня
Коментари Харесай

Славко Матич: ЦСКА ще е изморен, ще се надиграваме на Армията

Треньорът на Септември Сф Славко Матич е делил една съблекалня с този на ЦСКА Саша Илич - тази на школата на Партизан. И двамата са рожба на гробарите, само че наставникът на септемврийци не съумява да пробие до първия тим. Той обаче също е обвързван с " армейците ", за които играе през сезон 2005/06. Записва обаче едвам 10 мача, като постоянно е преследван от травми.
 Саша Илич е праволинеен против Славко Матич
Саша Илич е праволинеен против Славко Матич

Те са имали 6 дуела между тях на терена, като треньорът на ЦСКА е бил победител във всеки един от тях

" Познаваме се с Илич, двамата сме деца на Партизан. Знаем се от времето, когато аз бях на 10, а той на 9 години. Ще се веселя да се надигнем един против различен. Надявам се да стане прекрасен мач, да предложим страсти на феновете. ЦСКА ще е изтощен, гледах ги против Сейнт Патрикс. Но ЦСКА си е ЦСКА. Имат задоволително играчи, които да влязат във всеки един миг. Ще се надиграваме с ЦСКА. Ще се веселя да се върна на " Армията " ", показа Матич пред " Тема Спорт ".

Атанас Кабов е под въпрос за дуела, като вероятността да играе е дребна. Илия Миланов и Асен Чандъров ще минат късни фитнес проби, само че съвсем несъмнено няма да бъдат рискувани.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР