Треньорът на Рома – Жозе Моуриньо заяви, че отборът му

...
Треньорът на Рома – Жозе Моуриньо заяви, че отборът му
Коментари Харесай

Моуриньо: Стойчо направи смени с опит да промени нещата, което даде резултат

Треньорът на Рома – Жозе Моуриньо съобщи, че тимът му е заслужавал успеха, само че не пропусна да похвали тима на ЦСКА и по-специално неговия другар Стойчо Младенов. Португалският експерт не пропусна да означи, че „ джалоросите “ са имали немалка доза шанс с цел да завършат първи в групата.

"Беше мъчно до последната секунда. Докрая ЦСКА игра с достолепие и чест. Стойчо направи смени с опит да промени нещата, което даде резулта ", съобщи Моуриньо.

"Казах, че 5:1 в Рим не беше действителен резултат. Днес трябваше да бием и заслужавахме, само че ЦСКА приключи дуела доста добре, със мощ. Не играхме добре в последните минути. Започнахме да губим доста топки, а те да рискуват повече. Нашият тим не игра добре в този интервал. Късметлии сме да приключим първи, тъй като трябваше Будьо да не печели дуела си. Трябва да съм почтен и да кажа, че ЦСКА е по-добър тим от точките, които завоюва. Знам, че за тях това е началото на дълъг работен развой със страховит треньор, който знае какво желае от тима си и могат да се борят с Лудогорец, с цел да завоюват купата в България ", добави още той.

В прикаченото видео вижте какво още сподели Жозе Моуриньо!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР