Треньорът на Рома Жозе Моуриньо закъсня с 3 минути за

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо закъсня с 3 минути за
Коментари Харесай

Специалния: Не искам пак да печелим Лига на конференциите

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо закъсня с 3 минути за своята конференция преди мача с Лудогорец през днешния ден. Въпреки това, в своя безподобен жанр, той сподели куп забавни неща. 

" Ако не победим, отиваме в Лигата на конференциите. Лудогорец е сериозен тим, който ни би в първия мач, въпреки че играхме с първия тим, а не с примаверата. Бях сменил единствено вратарите ", стартира той.

" Наказанието на Николо Дзаниоло за 3 мача е заслужено. Той има и травма, само че би трябвало да видя по какъв начин е. Чака ни цялостен стадион. С помощта на нашите тифози считам, че ще реализираме задачата си ", предизвести португалецът. 

Капацитетът на " Олимпико " е 71 000 фенове, което значи, че Лудогорец ще играе пред един от най-пълните игрища е своята история.

" Ние играем единствено за победа, а тях ги устройват два резултата. Бързи са, положителни на контраофанзива. Ще могат да се пазят. Нашите футболисти не желаят отново да печелят Лигата на конференциите. Искат в Лига Европа, където има тимове на равнище Шампионска лига ", добави той.

" В кариерата ми не съм имал нужда да пущам млади играчи. Това, че го върша в Рома, не ме прави воин. Просто такава е политиката на клуба. Имам отлична група играчи. Ейбрахам и Белоти не вкараха в последния мач, само че се бориха до кръв. Матич е образец за младите ", сподели още Моуриньо.
















































--> -->     „ Възраждане “ ще стачкуват против оръжието з
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР