Треньорът на Рома Жозе Моуриньо смята, че в отбора е

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо смята, че в отбора е
Коментари Харесай

Моуриньо: Деян Станкович няма нужда да ми благодари

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо счита, че в тима е имало неспокойствие преди противникът да остане с човек по-малко в 52-ата минута на мача против Сампдория от 28-ия кръг на италианската Серия А.

Рома завоюва с 3:0 семейството си, а първото попадение бе дело на Джорджиньо Вайналдум в 57-ата минута, от което Моуриньо остана доста удовлетворен.

" През първото полувреме имаше неспокойствие, тъй като не успяхме да отбележим гол и поради това, че създадохме толкоз доста шансове. След аления картон явно за Сампдория стана още по-трудно ", съобщи Моуриньо пред DAZN.

" Не обичам да приказвам самостоятелно за обособени футболисти, само че съм удовлетворен от напредъка на Вайналдум, който през днешния ден игра доста добре. Диего Йоренте също се оправи добре, а показване като това се харесва на всеки треньор. Йоренте е бранител, който търси топката и играе доста умерено ", добави португалският експерт.

След аления картон част от почитателите на Рома започнаха да наскърбяват старши треньора на Сампдория Деян Станкович, само че Моуриньо ги спря с жестове.
 Деян Станкович: Благодаря на Жозе, само че аз съм горделив да бъда ром
Деян Станкович: Благодаря на Жозе, само че аз съм горделив да бъда ром

" Показахме същински темперамент "

" Деян няма потребност да ми благодари. Аз доста пъти съм бил обиждан по разнообразни способи.

Изграждам защитна стена към себе си, а той прави безусловно същото. Той е страховит човек, само че сходни неща не са хубави за фамилията му и последвах инстинкта си. Деян е мой другар ", разяснява Жозе Моуриньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР