Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо планира да води отбора

...
Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо планира да води отбора
Коментари Харесай

Моуриньо иска да продължи работата си в Рома въпреки интереса от Саудитска Арабия

Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо възнамерява да води тима и през идващия сезон макар солидно предложение от Саудитска Арабия, написа италианският публицист Николо Скира.

Моуриньо неотдавна е бил потърсен от представители на Саудитска Арабия, които са му създали примамливо предложение да води локален тим през идващия сезон. Специалния обаче отхвърлил тази концепция, защото приоритет му бил трети сезон в италианската столица. След привършване на втората си година с “джалоросите " Моуриньо се срещна с президента на Рома - Дан Фридкин и двамата разискаха бъдещето на клуба. Съобщава се, че срещата е била сполучлива, като португалският експерт е напуснал задоволен клубната база “Тригория ”, написа “Скай Спорт ”.

Междувременно, в Италия не престават информациите, че “вълците ” са на път да привлекат цели трима свободни сътрудници, като става въпрос за Усем Ауар, Еван Н`Дика и евентуално Юри Тилеманс, които напущат надлежно Лион, Айнтрахт (Франкфурт) и Лестър.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР