Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо не спести похвалите си

...
Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо не спести похвалите си
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо се скъса да хвали Пауло Дибала

Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо не спести похвалите си по адрес на новото попълнение Пауло Дибала, който вкара гол в мача от Серия А против Монца (3:0).

" Има надарени играчи, които оказват помощ на тима, само че все пак са изолирани. Пауло е страховит гений, който постоянно играе с тима и за тима. Всички знаем, че той не е роден за отбранителни задания. Но тъкмо в този момент, даже във етапа на отбрана, Дибала прави невероятна работа за нас.

" Още малко и щях да вкарам третия гол ". Казах му: " Направи го с Удинезе, не през днешния ден ". Важно е да се оправим с това, тъй като той имаше сложна история с травми. Той не игра доста предходната година. И в този момент равнището му на натоварване, представянето му в тренировките и във всеки мач демонстрират, че той пораства.

И това е отлично за Рома. И даже малко чакам какво може да се случи на Световното състезание в Катар: може би Скалони ще има мотив да изпие няколко бутилки вино, с цел да отпразнува отличното показване на различен топ състезател ", сподели Моуриньо.
 Рома победи Монца, Интер се оправи с Кремонезе
Дибала качи Рома до първото място, Интер се оправи с дилетант

Новаците с тежък старт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР