Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не бе доволен, след като

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не бе доволен, след като
Коментари Харесай

Специалния: Гуардиола може да си гони футболистите, аз не мога да си позволя това

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не бе удовлетворен, откакто отборът му приключи 1:1 в гостуването на Сервет от Група „ G “ на Лига Европа. Равенството подсигурява прекосяването на „ вълците “ напред в шампионата, само че е доста евентуално те да завършат втори зад Славия Прага.

„ Имахме положителни благоприятни условия, само че началото на второто полувреме беше нещо, което ни се случва прекомерно постоянно. Жалко е, че нямате камера в съблекалнята ни на полувремето, тъй като всякога им давам да се разбере, че противниците, които играят вкъщи и изостават с гол, ще излязат подготвени за борба. Това е естествена реакция, това е нещо, което чакаме. Отново бяхме повърхностни в отношението си, в тълкуването на този миг от мача. Има играчи, които за следващ път пропуснаха опция да се потвърдят, да вземем за пример Ауар. Има няколко, които са на аварийна пейка и влизат в Серия " А " със ужасно отношение, а по-късно в Лига Европа те влизат с тази бавна настройка, като че ли не са привикнали да са на пейката и по-късно не усъвършенстват играта ни с нищо ”, съобщи Моуриньо след дуела в Швейцария.

Португалският експерт разяснява и възможния плейоф, който следва за Рома, в случай че приключи втори в групата:

„ Насочваме се към нов плейоф, ще бъде мъчно против тим, който отпада от Шампионската лига. Това са още две европейски срещи, едната от които на " Стадио Олимпико " пред цялостни трибуни. Феновете демонстрират любовта си. Не желая да върша драма от влизането в плейофите.

Драмата, в случай че не друго, е, че имахме неверно отношение от тези играчи и тези, които излизат по този метод за второто полувреме, неведнъж. Честно казано не го разбирам. Бях треньор на 150 мача от Шампионската лига, които са доста по-трудни, само че все пак наподобява, че има хора, които нямат огромна история в Европа и играят тези мачове с минималния най-малко. Има такива, които дават всичко от себе си за 90 минути, и такива, които наподобява вирват носове на това съревнование “.

„ Никой няма да заплати за това. Гуардиола може да направи това, в случай че не е удовлетворен от един, той се сбогува, изгонва го и избира различен. Не мога да направя това тук. Мога единствено да се опитам да продължа да ги подтиквам всеки ден в тренировките, с цел да извлека най-хубавото от тази група “, сподели Моуриньо за резултата, който могат да имат отрицателните резултата върху играчите на Рома.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР