Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, който изведе тима до

...
Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, който изведе тима до
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Проблемът при Анчелоти е, че с Евертън не можеш да спечелиш Шампионската лига

Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, който изведе отбора до финала в Лигата на конференциите, не вижда смисъл да приключва скоро своята треньорска кариера. Специалния разяснява работата и за своя сътрудник Карло Анчелоти, който е отпред на Реал (Мадрид).

През идната седмица 59-годишният Моуриньо ще изведе римските " вълци " в дуел против Фейенорд в Тирана.

" Проблемът при Карло е, че отпред на Евертън не можеш да спечелиш Шампионската лига. Моят проблем е, че хората си мислеха, че одобрявам дадена работа единствено и само в името на това да спечелвам титли. Историята се повтори прекомерно доста пъти и нищо не ме тормози. Хората може да си приказват това умерено ", съобщи Моуриньо седмица преди дуела на Рома с Фейенорд.

През последните 20 години португалецът победи в другите шампионати на УЕФА с Порто, Интер Милано и Манчестър Юнайтед. Опитният експерт изведе Порто и Интер до успех в Шампионската лига.

" Когато не чувстваш напрежение преди мачовете, това значи, че всичко е свършило. Знам го за себе си, само че и познавам Карло Анчелоти прекомерно добре. Когато имаш пристрастеност и качества, всичко зависи от нас. Сами ще преценим по кое време да се откажем. Всички вие би трябвало да изчакате, няма да се откажем скоро ", сподели още Моуриньо.
 Моуриньо натиска управлението на Рома за Пауло Дибала
Моуриньо натиска управлението на Рома за Пауло Дибала

Специалистът държи халфът да облече екипа на " вълците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР