Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е набелязал 23-ма играчи за

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е набелязал 23-ма играчи за
Коментари Харесай

Моуриньо готви грандиозна чистка в Рома

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е набелязал 23-ма играчи за продажба през летния трансферен прозорец. В началото на лятото тимът от Серия А назначи португалеца с огромни очаквания. Поради възходящите финансови усложнения поради пандемията от ковид, от клуба ще би трябвало да продадат редица играчи преди началото на сезона. Медиите в Италия настояват, че до 23-ма футболисти могат да изоставен отбора това лято.

Въпреки това девет от тях са считани за част от състава на първия тим.

Сред оповестените за продажба са някогашният бранител на Тотнъм Федерико Фасио, както и някогашният футболист на Нюкасъл Давиде Сантон. Полузащитникът Стивън Нзонзи също може да си тръгне. Десният бек Алесандро Флоренци е другият, който може да бъде продаден. Той прекара предишния сезон чартърен в Пари Сен Жермен, само че в този момент се завърна в Рим. Бившото крило на Челси Педро е различен, който може да напусне, макар че Моуриньо го притегли при " сините " през 2015 година

Вратарят Робин Олсен може да бъде освободен, защото прекара предишния сезон чартърен в Евертън. Хавиер Пасторе, Анте Чорич и Уилям Бионда са в листата на играчите, които са непотребни.

Изглежда, че Рома няма да успее да притегли Гранит Джака, защото швейцарският полузащитник е покрай подписването на нов контракт с Арсенал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР