Треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе наказан да не води

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе наказан да не води
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо отнесе наказание от 4 мача от УЕФА заради поведението си след финала в Лига Европа

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе осъден да не води тима си в четири мача от шампионатите на УЕФА през новия сезон поради държанието му по отношение на основния арбитър на финала в Лига Европа Антъни Тейлър предишния май, оповестиха от европейската футболна централа.

Причината за глобата на португалския ментор е, че той е употребявал " недодялан език " към арбитъра Тейлър, когато италианския отбор имаше съществени искания за неотсъдена дузпа в своя изгода в заключителните моменти от постоянното време.

В последна сметка " вълците " изгубиха конфликта след осъществяване на дузпи, а след срещата Моуриньо непосредствено упрекна Тейлър, че е подкрепял противника, заявявайки, че той " му е приличал на испанец ". Освен това Специалния потърси и персонално пояснение от британския рефер на паркинга след края на дуела.

Антъни Тейлър бе атакуван и от почитатели на Рома на летището в Будапеща по-късно, като 42-годишен италианец беше задържан поради случая.

През идващия сезон " джалоросите " още веднъж ще бъдат част от шампионата Лига Европа, откакто приключиха на 6-ото място в Серия " А ", което им донесе и място в груповата фаза на втория по мощ европейски клубен шампионат наесен.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР