Треньорът на Рома Еузебио до Франческо остана разочарован след загубата

...
Треньорът на Рома Еузебио до Франческо остана разочарован след загубата
Коментари Харесай

Ди Франческо: Рома показа две лица

Треньорът на Рома Еузебио до Франческо остана отчаян след загубата с 1:2 от Шахтьор Донецк при гостуването в Харков в първи осминафинал на Шампионската лига. Рома поведе, само че позволи поврат, а изключителни намеси на вратаря на “вълците” Алисон предотвратиха по-тежка загуба.

“Рома сподели две лица. През първото полувреме създавахме проблеми на противника, а през второто единствено се бранехме. Нямам пояснение за какво се получи по този начин. Обидно допуснахме гол от нищото. Имаме опитни играчи, които позволиха хлапашки неточности. Отборът ми страда от липса на умеене да резервира темпото и да демонстрира положителни резултати в сложни обстановки.

Днес загубихме централизация след 1:1. Не упреквам никого съответно. Шахтьор е прелестен тим, а в реванша би трябвало да покажем играта от първото полувреме и да не позволяваме грешките от последните 40 минути. На полувремето споделих на играчите да не престават в същия дух, само че ми се стори, че наподобяват удовлетворени от минималния задатък. Това се оказа и огромната ни неточност, както и неналичието на задоволително експанзия в нападение”, разяснява Ди Франческо. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 21 февруари  Шахтьор (Донецк) 2:1краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР