Треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо е горд от постижението

...
Треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо е горд от постижението
Коментари Харесай

Еузебио Ди Франческо: Проведохме почти идеален мач


Треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо е горделив от достижението на футболистите си, които отстраниха Шахтьор Донецк и се класираха за 1/4 финалите на Шампионската лига. "Вълците" победиха противника си с 1:0 (общ резултат 2:2) и влязоха в идната фаза с помощта на гола си на непознат терен.

"Нищо не мога да кажа, момчетата ми не изиграха най-хубавия мач в кариерата си, само че бяха покрай това. Постигнахме превъзходен резултат. Мисля, че имаме право да се гордеем с постигнатото", разяснява Ди Франческо. Халфът на Рома Раджа Наинголан дефинира класирането за 1/4 финалите като сбъдната фантазия.

"Работихме старателно, хвърляхме всичките си сили и доста от нас мечтаеха за този миг, в това число и аз. Това е първото ми влизане в 1/4 финали на Шампионска лига и съм в еуфория. Севиля отстраниха Манчестър Юнайтед, тъй че и те не трябва да бъдат подценявани. С всички останали противници ще бъде мъчно, не е значимо с кой ще играем. Атмосферата на мача с Шахтьор бе превъзходна. Както ние, по този начин и ентусиастите се любуваха на играта, тъй че в този момент ние желаеме дружно да вървим напред", показа Наинголан. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР