Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не изключи възможността един

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не изключи възможността един
Коментари Харесай

Зидан не изключи възможността да се върне в Ювентус като треньор

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не изключи опцията един ден да се завърне в Ювентус, само че към този момент в качеството на ментор. Французинът игра с екипа на “Старата госпожа” преди да бъде трансфериран в Реал против рекордна за времето си сума.

“Никога не казвай в никакъв случай. Щастлив съм на мястото, на което съм в този момент. Мисля само за Реал и не желая да виждам толкоз напред в бъдещето”, разяснява французинът в навечерието на мегасблъсъка от 1/4-финалите на Шампионската лига против Ювентус в Торино във вторник вечерта. Двубоят е повтаряне на финала на Шампионската лига от предишния сезон в Кардиф, когато Реал завоюва трофея.

“Този мач няма значение в този момент. В Торино сме да изигаем един доър мач. Ювентус е непрекъсната големина в последните години. Имат идеален тим. Трябва да бъдем доста деликатни. Отборът им не се е трансформирал доста, само че мачът ше бъде напълно друг.

Сезонът ни не е от най-хубавите, само че съм щастлив, че сега Реал се намира в добра форма. Двата клуба са сходни по нрав. Знам го, тъй като съм играл и в Ювентус, и в Реал”, разяснява Зидан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР