Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан намери място в историята

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан намери място в историята
Коментари Харесай

Зидан: В ДНК-то на Реал е да не се предава докрая

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан откри място в историята на " кралския клуб " с третото следващо класиране на край в Шампионската лига. " Белия балет " отстрани Байерн Мюнхен и ще спори за трофея в Киев на 26 май с спечелилия от двойката Ливърпул - Рома.

" Когато оставям играчи на скамейката не го върша от храброст, а тъй като взимам решения. Групата е от 25 футболисти и аз върша избора кой да играе и кой не. Касемиро просто има доста мачове и трябваше да си почине. Играчите на терена опазиха мястото си. Не играхме доста добре през първите 45 минути, само че след почивката подобрихме представянето си.

Бързият гол ни върна увереността. Реал не се предава в никакъв случай, това е в ДНК-то на клуба. Същото се отнася и за Байерн. Затова обичаме футбола. Трябва да сме удовлетворени, че достигнахме финала. Бензема заслужаваше този дубъл, това е състезател, който работи крепко и в никакъв случай не се крие. Той ни класира на финала ", разяснява Зидан. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 1 май  Реал Мадрид 2:2краен резулат  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР