Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти застана пред репортери след

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти застана пред репортери след
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Мисля, че сме по-силни от миналата година

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти застана пред кореспонденти след старта на лятната подготовка на отбора, с цел да показа какви са задачите за идващия сезон.

Италианският експерт бе безапелационен, че мадридчани ще се борят за всеки един вероятен трофей, като самият той е на мнение, че сега тимът е по-силен спрямо предходната акция.

Анчелоти разкри още, че не се тормози от обстоятелството, че сега " лос бланкос " към този момент разполагат единствено с един централен нападател в лицето на Хоселу и добави, че ще се наложи играта на Реал да бъде приспособена по отношение на новите футболисти в състава.

" Нашата цел е триумф още веднъж в Шампионската лига, Ла Лига, Купата на Испания и Суперкупата на Испания. Вярвам, че единствено с един централен нападател можем да се борим за тези титли. Вярно е, че Бензема ни напусна, само че все пак не беше типична " деветка ". По принцип към този момент имаме заместител на Карим. Може да е Хоселу, може да е някой различен. Ще приспособяваме играта по отношение на качествата на играчите, с които разполагаме. Джуд Белингам може да ни помогне в нахлуване. Арда Гюлер, Родриго, Лука Модрич... всички те могат да работят като " десетка ", като цяло съм доста удовлетворен от качеството на новите играчи. Мисля, че сме по-силни от предходната година ", разяснява Карло Анчелоти.

Преди старта на новата акция Реал Мадрид ще изиграе четири контроли на американска земя, в които противници ще бъдат тимовете на Милан, Манчестър Юнайтед, Барселона и Ювентус.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР