Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти все още не

...
Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти все още не
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Все още не знаем дали ще можем да използваме Карим Бензема

Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти към момента не знае дали ще може да разчита на нападателя Карим Бензема за утрешната срещата на " белия балет " с Атлетик (Билбао). Специалистът приказва преди дуела за Купата на Краля сред двата тима.

" Това е доста значим мач - 1/4-финал на шампионат, който ни вълнува. Атмосферата ще бъде изключителна и ще би трябвало да покажем най-хубавото. Играли сме доста пъти против тях, като дуелът ще бъде оспорван.

Все още не знаем дали ще можем да използваме Карим Бензема. Той тренира самостоятелно и се усеща добре, тъй че през днешния ден ще се включи в отборното занятие. След това ще решим дали ще пътува и ще играе.

Няма да рискуваме, въпреки всичко не става въпрос за край на Шампионската лига. Не желаеме да предприемем риск травмата му да се утежни и той знае това. Ако няма да играе, повода е, че няма да може, а не, че ще го пазим за Пари Сен Жермен.

Трябва да решим за южноамериканските национали и да забележим в какво положение ще се приберат. Ако са добре и са единствено изтощени, те ще играят. Може и да не започват мача, само че ще нуждая се от тях.

Треньорския ми лиценз? Опитвам се да съблюдавам законите и разпоредбите. Става въпрос за неразбирателство. Лицензът ми изтичаше, само че локалната федерация ми оказа помощ да мина курс през октомври, тъй че става въпрос за липса на връзка. Благодаря на федерацията за оказаната помощ ", разяснява Анчелоти.

 Самба: Бразилците в Реал (Мадрид) ще са на линия за идващия мач
Самба: Бразилците в Реал (Мадрид) ще са на линия за идващия мач

Добра вест за " белия балет " и Карло Анчелоти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР