Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти смята да не

...
Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти смята да не
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Трябва да сме подготвени за всичко срещу Челси

Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти счита да не прави огромни промени в състава си за реванша с Челси. Специалистът приказва пред медиите преди 1/4-финалната среща от Шампионска лига сред двата тима, които ще се изправят един против различен на следващия ден.

" Всички знаят, че ще е сложен мач, каквито са четвъртфиналите в Шампионската лига. Каквото стана в първия мач, стана, в този момент още веднъж би трябвало да се борим 90 минути. Ще играем против противник, който ще даде най-хубавото.

Ще забележим по какъв начин ще подходим към мача. На нас ни се желае да имаме същата сграда като в първия мач, само че Челси може да промени нещо, тъй като не им се получиха нещата. Трябва да сме готови за всичко.

Късмет е, че разполагам с тим, който познавам този вид мачове и знае какво може да стане. Няма да излезем отпуснати. Моят тим е благополучен да играе в подобен мач и доста желае да се класира за полуфиналите. Челси заслужава цялото ни почитание.

Няма любимец в Шампионската лига, доста е мъчно да спечелиш шампионата. Не всеки може да го стори, изискват се доста качество, опит, персони... За това мисля, че нашият тим има всичко да стигне до края.

В Евертън бях доста добре. След това ми се обадиха от Мадрид. Мога да схвана, че може би в Англия се ядосаха, само че е мъчно да кажеш " не ". Това е единственият тим, на който не мога да откажа. Не мисля за нов контракт. Ако клубът е благополучен и аз ще бъда. Ако не, ще благодаря и точка.

Може да се каже, че този сезон изпъкват Бензема и Винисиус. Вярно е, че сме подвластни от Бензема и аз съм благополучен от това. Няма какво да укривам.

Карим е съвременен централен нападател. Съвременният футбол изисква от нападателите освен да вкарват, само че и да оказват помощ на тима. Челси има духа на огромен тим, който в никакъв случай не се предава.

Каземиро натрупа доста опит дотук. Той е доста, доста значим състезател за нашия тим и ще бъде по този начин и в бъдеще. Виждам малко играчи в света, които играят на това равнище на неговата позиция.

Мислел съм да стана народен селекционер. Имах опция да го направя през 2018 година, само че с цел да бъда почтен, ми харесва ежедневната работа. Мачовете ми носят страст и благополучие. Има го и всекидневното терзание. Когато ми мине това предпочитание, ще стане ясно ", сподели Анчелоти.
 Тите желае помощ от Анчелоти за Винисиус
Тите желае помощ от Анчелоти за Винисиус

Как да вдигне формата си и в националния на Бразилия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР