Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти смята, че в

...
Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти смята, че в
Коментари Харесай

Анчелоти: Ако сравним сегашното съдийство с това преди години, то вече няма корупция

Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти счита, че в днешно време съдийството е на доста по-високо равнище от това преди години. Специалистът е на мнение, че в наши дни в случай че някой рефер е отсъдил неопределено, то е тъй като просто е позволил неточност.

" Виждам, че тяхната задача е доста сложна. ВАР оказа помощ доста, изключително със засадите. Но е реалност, че субективните решения могат да доведат до несъгласия. Но в случай че съпоставим настоящето съдийство с това от 80-90-те години, то към този момент няма корупция. Да, от време на време реферите не отсъждат тъкмо, само че то е просто тъй като са позволили неточност. Като цяло съдийството в Европа се усъвършенства доста.

Много одобрявам системата 4-2-3-1, изключително в отбранителен аспект. Понякога Модрич играеше в нея като индивида зад нападателя, а различен път тази роля изпълняваха Асенсио и Родриго. На Родриго му харесва, тъй като той е съвършен за този пост.

Едер Милитао е един от най-хубавите централни бранители в света. Когато е концентриран, той умее да се оправя с всичко: с изнасянето на топката, обстановките едно на едно и така нататък Освен това той е бърз, стреля мощно и е нападателен ", сподели Анчелоти.
 Дани Олмо ще включи освобождаващи клаузи за Барселона и Реал
Дани Олмо ще включи освобождаващи клаузи за Барселона и Реал

Ето за какъв брой пари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР