Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти се пошегува, че

...
Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти се пошегува, че
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Винисиус е станал много по-ефективен

Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти се пошегува, че е признателен, че не би трябвало да се отхвърля от футбола в края на сезона откакто Федерико Валверде осъществя 10-ия си гол за сезона при успеха във финала на Световното клубно състезание над Ал Хилал с 5:3.

" Благодарен съм, тъй като не желая да завършвам кариерата си. Той мина през сложен интервал. Валверде ни предлага доста качество по десния фланг ", сподели Анчелоти.

Бразилецът Винисиус Жуниор завоюва премията за най-хубав състезател на шампионата, а експертът не спести положителните си думи по адрес на бразилеца.

" Радваме се за него, тъй като се вижда, че към момента може да напредва. Сега е доста по-ефективен. Бележи и прави разликата във всеки мач. Беше засегнат при загубата ни от Майорка, само че беше подготвен да играе тук. Връщаме се в Мадрид с вярата, че методът, по който се показа тук, ще бъде спомагателна мотивация за него. Ще му дам няколко дни отмора, макар че не демонстрира сигнали на отмалялост ", споделя той.
 Реал (Мадрид) победи Ал Хилал с 5:3
Реал (Мадрид) с удивително достижение за историята, откакто завоюва следващ трофей

Испанският гранд е единственият тим с 5 оценки от клубния мондиал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР