Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти разкри, че звездата Карим

...
Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти разкри, че звездата Карим
Коментари Харесай

Потвърдено: Карим Бензема ще играе в Реал и през следващия сезон

Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти разкри, че звездата Карим Бензема ще остане в тима и през идващия сезон.

" Дали ще подпишем с нападател? Бензема е нашата деветка. Той играеше добре при започване на сезона и ще го прави по същия метод и другия сезон. Трябва да имаме поради възрастта, само че и това, което носи на отбора ", сподели атиланецът за " Златната топка " за 2022 година.

" Бензема и Милитао пристигнаха при нас, тъй като имаме вяра, че могат да играят във финала. Ще упражняват през днешния ден с нас и ще преценим ", сподели още треньорът.

" Реал почита всички финали, това е огромно предизвикателство за нас. Този, който завоюва на следващия ден, ще бъде международен първенец. Имаме голямо предпочитание ние да спечелим купата, тъй като това ще ни даде огромна убеденост. Това е моят шести край за 40 години, а е край, който се случва рядко в живота на човек ", сподели той.
 Бензема и Куртоа останаха отвън състава на Реал (Мадрид) за Световното клубно състезание
Бензема и Куртоа останаха отвън състава на Реал (Мадрид) за Световното клубно състезание

От лекарския щаб на отбора обявиха, че травмите и на двамата не са съществени

" Ал Хилал е добър тим, който има самостоятелни качества, доста национали на Саудитска Арабия. Някои от тях имат опит в Европа. Победиха Фламенго и е тим, който почитаме. Рядко можем да играем подобен мач ", сигурен е треньорът.

" Изправих се против Рамон Диас (б. а. - треньора на Ал Хилал) преди 40 години, когато играеше в Наполи, а аз в Рома. Спомням си, че вкара страховит гол, беше здарв нападател, с качества и наличие в наказателното поле. Остави положителни усещания във всички тимове. Сега е първи път, когато ще се срешщнам като треньори ", спомня си Анчелоти.

" Винаги е мъчно да избера кой да играе. Имаме петима запаси и това е преимущество. Може да се промени динамичността на мача с запасите. Така стана в Шампионската лига ", сподели експертът.

" Имам контракт с Реал до 2024 година. Не знам какво приказват за това в Бразилия ", отговори той за опцията на стане селекционер на Селесао през лятото.

" За Винисиус и Родриго не преставам да споделям същото - в случай че има проблем, би трябвало да се откри решение. Не сме простаци. Надявам се Родриго да продължава да вкарва значими голове ", приключи Карло Анчелоти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР