Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази задоволството си от

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Анчелоти: Мислеха, че сме мъртви, но Реал нигога не умира!

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази задоволството си от представянето на тима си, който елинимира настоящия притежател на трофея Манчестър Сити и продължи към полуфиналите на Шампионската лига, където ще се изправи против Байерн Мюнхен.

" Започнахме добре мача, открихме резултата. След това ни се наложи да се пазиме и да се борим. Страдахме доста. Искахме да играем по различен метод, само че се отпуснахме и Сити имаше контрола. Защитавахме се добре.

Виждали сме Реал Мадрид в сходна обстановката няколко пъти, това ни кара да вършим неща, в които никой не има вяра. Бяхме уверени по време на осъществяването на дузпите, че можем да се класираме.

Обичам да виждам по какъв начин тимът се бори и се раздава. Да спечелим тук можехме единствено по този метод. Нямаме огромни физически проблеми, умората беше голяма, само че имаме време до неделя да си починем, да проучваме това, което направихме добре.

Всички мислеха, че сме мъртви, само че Реал Мадрид не умира в никакъв случай ", сподели италианският експерт след края на мача и триумфа на отбора му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР