Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди срещата

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди срещата
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Реал е кралят на Шампионската лига

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде конференция преди срещата реванш сред неговия отбор и Челси в четвъртфиналите на Шампионската лига довечера от 22.00 часа българско време на " Стамфорд Бридж " в Лондон.

" Кралския клуб " влиза в срещата с задатък от 2:0 след първия дуел, само че все пак Анчелоти увери, че всички в тима са пределно стимулирани.

" Всичко в тима е наред. Мотивирани сме, както постоянно. Чака ни значим мач във значим шампионат. Трябва да играем съвършено. В рамките на 90 минути може да се случи всичко, само че ние сме подготвени ", стартира италианският експерт.

Наставникът на Реал разкри още, че в клуба единствената цел е да се побеждава и добави, че мадридчани ще създадат всичко допустимо да завоюват за 15-и път трофея в Шампионската лига.

" В Реал Мадрид задачата е ясна - постоянно би трябвало да се побеждава. Футболистите са длъжни да се борят до последно и да играят с всички сили. Ако още веднъж се класираме за полуфиналите, значи добре сме си свършили работата. Историята приказва за това, Реал е кралят на Шампионската лига. Ние сме единствено дребна част от този клуб. Със сигурност ще се опитаме към 14-те купи от шампионата да прибавим още една ", показа Карло Анчелоти.

Италианският експерт приказва още и за бъдещето в тима на Тони Кроос, определяйки го като " клубна легенда " и изрази мнение, че германецът ще приключи кариерата си на " Сантяго Бернабеу ".

" Кроос е клубна легенда. Той е състезател от първокласно равнище. Ново съглашение? Очаквам Тони сигурно да завърши кариерата си тук в Реал Мадрид ", безапелационен е Анчелоти.

Накрая 63-годишният ментор разяснява и протичащото се в някогашния му клуб и сегашен конкурент Челси и по-конкретно практиката на притежателя Тод Боели да влиза в съблекалнята след всеки мач и да приказва с футболистите.

" Речта на притежателя може да бъде значимо нещо за играчите. Ако Перес желае да приказва с мен всеки мач, ще се веселя да го направя. Собственикът има право да знае какви са решенията на мениджъра ", приключи Карло Анчелоти.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР