Треньорът на Порто Серджио Консейсао се надява отборът му да

...
Треньорът на Порто Серджио Консейсао се надява отборът му да
Коментари Харесай

Консейсао: Важно е само да бием Интер, няма значение дали с цигулка, или акордеон

Треньорът на Порто Серджио Консейсао се надява тимът му да продължи напред към ¼-финалите на Шампионската лига след реванша с Интер в Португалия, откакто загуби първата среща минимално с 0:1.

" Искам тимът ми да бъде нападателен и образован. Трябва ни интензитет и преса против тим, цялостен с отлични играчи. Познаваме противника, само че знаем и на какво сме способни ние. Ще бъде равносилен и доста сложен за игра мач. Изиграли сме половината от 180 минути. Имаме още час и половина, с цел да създадем поврат. Доколкото ги познавам, това, което желаят почитателите на Порто, е единствено победа. Дали ще бъде с цигулка или акордеон, за тях няма значение. Подготвяме се за дуела, като за тези мачове на високо равнище е значимо да играем в нашия жанр. Да се приспособяваме към противника може да не ни свърши работа ", разяснява на конференцията си преди конфликта Консейсао, който няма да може да разчита на санкции Отавио и контузения Жоао Марио.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР