Треньорът на похвали своите играчи за това, че до последно

...
Треньорът на похвали своите играчи за това, че до последно
Коментари Харесай

Пирло: Доволен съм, че се борихме докрай

Треньорът на похвали своите играчи за това, че до последно не се отхвърлиха да търсят успеха в мача с Ференцварош от група " G " на Шампионската лига. " Старата госпожа " измъкна триумфа с 2:1 в самия завършек на мача, само че той бе доста значим, тъй като подпечата класирането на отбора за идната фаза.

" Исках да играем по-агресивно, само че от време на време не е елементарно, изключително в сходни мачове. Не пресирахме задоволително мощно, както ми се искаше и както се бяхме подготвили. Трудно е да поддържаш непрекъснат интензитет, когато играеш толкоз постоянно. Смятам, че през второто полувреме стояхме по-добре, изключително тактически. В някои моменти прекомерно постоянно опитвахме да нападаме през центъра, а трябваше да използваме фланговете. Важното е, че победихме и се класирахме. Борихме се до дъно и това ми хареса най-вече ", съобщи Пирло.

Наставникът похвали особено за представянето му.

" Завръщането на Де Лихт е доста значимо за нас. Той е значим състезател и водач. Той е деец, въпреки да е единствено на 21 години. Може да ни помогне доста в отбрана, само че и при организирането на офанзивите ", счита експертът.
Шампионска Лига 4 кръг, вторник 24 ноември  Ювентус 2:1краен резулат  Ференцварош
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР