Треньорът на Пирин – Христо Янев, направи детайлен разбор на

...
Треньорът на Пирин – Христо Янев, направи детайлен разбор на
Коментари Харесай

Янев: От щаба се извиняваме на Лудогорец, но това е нашият път

Треньорът на Пирин – Христо Янев, направи подробен анализ на успеха на своите над първенеца Лудогорец. Бившият ментор на ЦСКА и Миньор Перник посочи духа на своите при изненадващия триумф в Разград.

„ Преди да стартира с всичко, случило се на мача. Поздравявам доцент Мангъров и цялата Инфекциозна болница за напъните, които поставиха към щерка ми. Моите момчета демонстрираха геройство, доста добре се оправиха, бяха съвършени. Надхврлиха упованията на всички. Много се бориха макар компликациите. Това е методът да останем в елита “.

„ Много неща коригирахме в хода на мача. Прибрахме външните хора, когато топката бе в тях. Иван, Мартин, Дима и Боби, всички на тази позиция извършиха съвършено тактическия проект. Направиха това, коеот пожелаваме от тях, без значение събитията. Извинявам се на управлението на Лудогорец за нашите реакции на пейката “.

„ Знаехме тъкмо каквоще се случи по време на мача. По принцип играем с трима в средата, през днешния ден – не. Малко самоуверено беше от наша страна да сменим мисленето на футболистите. Но те повярваха. Работата на екипа ми даде резултат. Има хора зад кадър, който вършат доста повече. Работата им е скъпа. Чисто спортно-технически, светлината е в съблекалнята. Това ми дава опция да работя. Моята работа е на терена. След всички отрицателни мнения, аз работя и би трябвало да се оправям. Дали Пирин ще остане не зависи единствено от мен. Това, което зависи, аз го върша. Адмирации за метода на всички. Не разполагаме с това, което разполага Лудогорец “, съобщи Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР