Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери нямаше как да

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери нямаше как да
Коментари Харесай

Емери: Тази победа ни прави фаворит в групата

Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери нямаше по какъв начин да не е удовлетворен след безапелационната победа с 3:0 над Байерн (Мюнхен) в срещата сред двата отбора от група “В” на Шампионската лига. С този триумф французите имат две победи от два изиграни мача и поведоха в класирането. Според испанския ментор, тази победа прави отборът му любимец за първото място в групата.

“Със извоюваните три точки ние се трансформираме във любимец за първото място в групата, без значение, че и Селтик записа победа. Целта ни беше да зарадваме почитателите с триумф против толкоз класен противник и да създадем значима крачка към класирането ни напред. Искаме да сме първи в крайното класиране, само че остават още четири мача, тъй че не трябва да се отпускаме, а да гледаме напред”, съобщи Емери.

“Трябваше да се приспособяваме към играта на съперника. Обикновено ние направляваме повече топката, до момента в който противниците ни се пазят. Когато обаче против нас е тим, който нападна с доста футболисти, тогава се постанова да покажем мощните си страни в защита”, добави експертът.

Накрая той разяснява представянето на 18-годишния Килиан Мбапе, който бе един от най-хубавите на терена в този мач.

“Килиан привиква бързо с обставонката в тима. Той има голямо предпочитание и също толкоз огромен гений и желае да оказва помощ за израстването на отобра. С такава концепция го взехме при нас - той до ни оказва помощ да се развиваме, а и ние също да оказваме помощ на него да се развива. Той изигра отличен мач”, приключи испанецът.

Шампионска Лига 2 кръг, сряда 27 септември  Пари Сен Жермен 3:0краен резулат  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР