Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел бе доста разочарован

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел бе доста разочарован
Коментари Харесай

Тухел: Лиспваше ни дух като за Шампионската лига

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел бе много отчаян след загубата с 1:2 от Манчестър Юнайтед на " Парк де Пренс ". Това бе първи дуел задвата отбора от група " Н " на Шампионската лига. Наставникът упрекна играчите си, че не са посочили нужния дух за мач от този шампионат.

" Знаех, че групата ни е сложна, нямах потребност от още доказателства. Имахме някои контузени играчи. Аз постоянно пазя своите футболисти. Този път обаче не успяхме да намерим правилните решения. Освен това ни липсваше дух като за мач от Шампионската лига. Ясно е, че има какво да подобряваме и това би трябвало да се случи наложително. Не съм удовлетворен от представянето ни, само че в този момент не е моментът за обществени рецензии. Ще си говорм в съблекалнята ", съобщи Тухел.

" Преди този мач имахме пет следващи победи и играехме добе. Днес представянето ни бе без нужната активност, без експанзия, без опит да си върнем топката когато я загубим, без контра-преса. Бе много необичайно, не знам за какво. Пуснах Мойс Кийн и нещата се усъвършенстваха, след което стигнахме до гол. Имахме положения, само че казусът бе, че не успяхме да направляваме техните контраатаки. Неприятно е да загубим с 1:2. 1:1 щеше да ни е повече от изгода за бъдещето. Намираме се в сложна група, което прави нещата още по-сложни ", добави германцът.
Шампионска Лига 1 кръг, вторник 20 октомври  Пари Сен Жермен 1:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР