Треньорът на остана доволен от трудната победа с 1:0 над

...
Треньорът на остана доволен от трудната победа с 1:0 над
Коментари Харесай

Зидан: Отборът показа характер

Треньорът на остана удовлетворен от сложната победа с 1:0 над. Той съобщи, че отборът му е посочил темперамент, с цел да вземе трите точки от гостуването си на " ".

" Отборът сподели темперамент. Понякога ни е мъчно да подържаме високо равнище, когато играем през три дни. Това бе предстоящо да се случи, тъй като нямаме отмора. Важното е да се възвръщаме бързо и да сме подготвени за идващия дуел. Това няма да свърши, всеки идващ мач е значим. Понягога имаме компликации и знаем, че има неща, които би трябвало да поправяме ", съобщи Зидан.

Той похвали своите играчи за представянето им в дуела.

" Първо би трябвало да похваля отбраната. Представихме се отлично в защита, всички си помагаха на терена. Знаехме, че можем да накажем противника на контраофанзива, както стана с гола на Вини. Това не бе най-хубавият ни миг, тъй като преди този момент имахме по-добри положения. Важното е да имаме вяра в това, което вършим. Това бе сложен мач против тежък противник, по тази причина съм удовлетворен от момчетата. Важното е, че победихме. Последните дни бяха комплицирани, само че показахме темперамент. Тази победа бе значима предвид на това, което ни следва ", добави французинът.

Ла Лига 12 кръг, събота 5 декември  Севиля 0:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР