Треньорът на Олимпиакос - Педро Мартинс смята, че съдията Боби

...
Треньорът на Олимпиакос - Педро Мартинс смята, че съдията Боби
Коментари Харесай

Треньорът на Олимпиакос: Лудогорец ни създаде доста проблеми

Треньорът на Олимпиакос - Педро Мартинс счита, че съдията Боби Мадън не е бил на нужното равнище за мач от този шампионат. Реферът управлява срещата на гърците с Лудогорец (1:1) от третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

" Това бе сложен мач, както се и очакваше. Той мина на няколко етапи. Можехме да отбележим най-малко още един гол. Но съдията не бе на нужното равнище за дуел от Шампионската лига. Той повлия на развиването на срещата и то в ущърб ва Олимпиакос.

Само ще загатна нарушаванията против Ел Араби и Хасан, които не отсъди, това е задоволително. Неговите решения се отразиха на развиването на мача. При нарушаването против Ел Араби трябваше да вдигне червен картон на бранителя, а имаше и други моменти, в които не отсъди вярно.

Точно както чакахме, това бе сложен мач против доста добре квалифициран противник с положителни футболисти. Те ни сътвориха много проблеми, само че през второто полувреме видяхте същинското лице на Олимпиакос. Получи се прекрасен и равносилен дуел.

И двата тима желаеха да завоюват. Имаше моменти, в които не стояхме добре, само че след 60-ата минута подобрихме представянето си. Убеден съм, че ще отидем в България и ще се класираме, тъй като моят тим работи добре, когато е напрегнат ", сподели Мартинс.
 Дамбраускас: В Разград може да си върнем това, което изпуснахме довечера
Дамбраускас: В Разград може да си върнем това, което изпуснахме довечера

" Резултатът не е неприятен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР