Треньорът на Нефтохимик 2010 - Николай Желязков, сподели мнението си

...
Треньорът на Нефтохимик 2010 - Николай Желязков, сподели мнението си
Коментари Харесай

Желязков: Няма от какво да се срамуваме

Треньорът на Нефтохимик 2010 - Николай Желязков, показа мнението си след загубата от Хебър с 1:3 гейма в , който се организира в зала „ Младост “ в Бургас.

"Мисля, че играхме близо до ръба на нашите благоприятни условия. Не ни доближи малко повече успокоение при осъществяване на флот, сгрешихме прекомерно доста обикновени сервиси. В третия гейм, когато Хебър бяха обратно, те започнаха единствено да вкарват началния си удар, не рискуваха, а в това време, ние дадохме доста неточности там ", призна Желязков.

"Генерално стояхме добре в посрещане. В някои лесни обстановки трябваше да проявим самообладание и успокоение, с цел да задържим разликата. Това са уроци, които би трябвало да научат момчетата. Поздравявам ги за напъните, които демонстрират на подготовка, за напъните по време на мач. "

"Нямаме от какво да се срамим през днешния ден. Дадохме всичко от себе си. Хебър постоянно са любимец, само че през днешния ден показахме, че не сме толкоз надалеч да играем с тях като равни и да ги победим, бяхме на крачка от това. В такива мачове би трябвало да имаме опита и да знаем, че лесните топки се заплащат. Това е развой, който изисква самообладание. И на мен ми е погрешно, само че това са обстоятелствата и би трябвало да се мине през този развой. Трябва да продължим да се развиваме и като характерности, и като тим. Ще създадем каквото можем. Поздравяваме тима на Хебър за успеха. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР