Треньорът на Нефтохимик 2010 Найден Найденов беше изключително доволен от

...
Треньорът на Нефтохимик 2010 Найден Найденов беше изключително доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на победителите: Лесно е като играем като един

Треньорът на Нефтохимик 2010 Найден Найденов беше извънредно удовлетворен от триумфа във финала за Купата на България над Монтана с 3:0. Според него, той е пристигнал толкоз елементарно, тъй като тимът му е играл като един.

"Играхме в действителност като тим във всеки един детайл. Имаше някакъв миг на разпределяне, имаше и искра у противника, само че показахме класа - и на сервис, и на посрещане, и на блок, и в отбрана. Когато играем като един, няма в никакъв случай да имаме проблеми ", съобщи Найденов пред DIEMA SPORT.

"Учиков игра последните два мача преди Коледа в шампионата, след това отсъстваше, само че към този момент имаше възприятие за тима и му беше елементарно да се включи. Останалите демонстрират напълно друго лице от месец и половина и това желаех от тях. Просто трябваше да играем като един. "

"Имаше смени на състезатели, имаше неустановеност, само че в този момент към този момент не е по този начин и се надявам да продължим по същия метод. Бяхме длъжни да създадем всичко допустимо да пуснем Георги Братоев, би трябвало да благодарим и на физиотерапевта на Монтана, който го подвигна за мача. Болката си я имаше той, само че има голяма воля и самичък изиска да играе. "

"Всяка купа е извоювана с някакъв труд. Не е елементарно даже с такива играчи. Виждате, че когато не играем, можем да загубим от по-слаби отбори. Всяка купа си има значение за мен, всеки триумф е значим ", съобщи Найденов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР