Треньорът на най-добрия ни сноубордист Радослав Янков – Георги Атанасов,

...
Треньорът на най-добрия ни сноубордист Радослав Янков – Георги Атанасов,
Коментари Харесай

Треньорът на Радо Янков: Бяха наистина тежки шест години, но сега сме щастливи

Треньорът на най-хубавия ни сноубордист Радослав Янков – Георги Атанасов, не скри голямата си наслада след третото място на своя играч на надпреварата от Световната купа по сноуборд в Пампорово в съботния ден. По-късно през днешния ден Янков ще вземе присъединяване и на главното съревнование в неделя.

„ Невероятно. Още на пистата страстта мазета. Все още не можем напълно да го осъзнаем. Наистина доста дълго чакахме. Борба непрекъснато, бяха в действителност тежки  шест години, само че в този момент всичко е наред. Вървим в вярната посока “.

„ То е просто някаква страст, само че не е на облекчение, тъй като това е нашата работа. Но е благополучие, тъй като, когато знаеш, че толкоз си се борил за нещо, било е толкоз мъчно през годините, имали сме много ред проблеми, само че не сме отказали. За това този миг бе толкоз специфичен, с изключение на, че се организира тук, което беше черешката на тортата “.

„ Какво костваше? Най-вече работа и отдаденост. Лишения, пътувания непрекъснато, само че в действителност идва миг на облекчение и приятност. Ти се лишаваш от толкоз доста неща с концепцията, че се отплаща по някакъв метод. Това е незабравимо. Всичко останалото – медалите, купите – те са за витрините “, съобщи Атанасов пред NOVA .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР